اکستنشن مو
اکستنشن مو چیست :
مو های پرپشت و بلند آرزوی بسیاری از افراد میباشد. اگر موهایتان چنین ویژگی هایی نداشته باشد مجبورید ماه ها به صورت مداوم بر روی موهایتان وقت بگذارید تا نتیجه اید مطلوب بگیرید، اما خیلی از افراد زمان و صبر و حوصله ی کافی برای کسب چنین نتیجه ای را ندارند.
برای این دسته از افراد اکستنشن کردن مو پیشنهاد میشود.
اکستنشن مو در واقع یک روش بسیار پر طرفدار و کارآمد برای حجم دادن به مو و بلند نشان دادنش در عرض چند ساعت است!
اکستنشن مو چگونه انجام می شود :
اکستنشن مو انواع مختلفی داشته که با توجه به بودجه ای که برای اینکار در نظر گرفته اید و میزان حجم و بلندی موهایتان انتخاب میشود. یعنی آرایشگر موهایتان را به طور کامل بررسی میکند تا متوجه جنس، رنگ ، نازکی و بلندی آن بشود و بعد از آن دقیقا به شما میگوید که چه نوع اکستنشنی برای موهایتان مناسب میباشد.
انواع اکستنشن مو :
1- اکستنشن موی طبیعی :
اکستنشن با استفاده از موهای طبیعی قیمت بالاتری دارد. دوام و عمر این نوع از اکستنشن بستگی به میزان رشد موهای خود شخص معمولا از 3 تا 6 ماه میباشد ولی هر 45 روز یکبار باید ترمیم صورت بگیرد.
2- اکستنشن موی مصنوعی :
در این مدل موی اکستنشن را بیشتر از 30 سانت بلند نکنید، زیرا بیشتر از این اندازه به پوست سر فشار وارد کرده و سبب ریزش موهای طبیعی تان در سر میشود.
انواع روش های اکستنشن مو :
اکستنشن مو با چسب کراتین :
چسب کراتین یک چسب کاملا بی ضرر است. این چسب بالاتر از ریشه ی مو مالیده شده و سپس موی اکستنشن بر روی آن قرار میگیرد.
اکستنشن مو با میکرولینک :
میکرولینک جزو طبیعی ترین تکنیک های اکستنشن است. در این روش موی اکستنشن به ساقه ی مو متصل میشود و در مدت زمان 3 الی 4 هفته باید توسط آرایشگر ترمیم شود .میکرولینک جزو روش هایی است که از لحاظ هزینه به نسبت بقیه مقرون به صرفه تر میباشد.
اکستنشن مو با رینگ :
در روش اکستنشن مو با رینگ، رینگ واشرداری را به کمک یک قلاب مخصوص در درون موهای اصلی فرد قرار داده و سپس اکستنشن را به آن اضافه مینمایند. از مزایایی که این روش دارد این است که نیازی به استفاده از چسب و حرارت وجود ندارد و از این جهت به دلیل نبود هیچگونه مواد شیمیایی در این روش موها و پوست سر آسیبی نمیبینند.
اکستنشن مو با دوختن :
در این روش ابتدا باید موهای فرد بافته شود . سپس موهای موهای اکستنشن را با استفاده از نخ و سوزن مخصوص دوخت به موهای بافته شده میدوزند. این روش به مدت زمان زیادی احتیاج دارد و باید چندین ساعت تا اتمام کار در آرایشگاه منتظر بماند. اکستنشن مو با استفاده از این روش کاملا طبیعی و زیبا جلوه خواهد کرد.
اکستنشن مو با بوند :
در اکستنشن مو به روش بوند از چسب، کراتین و اتوی مو در حین انجام آن استفاده مینمایند. این اکستنشن نسبت به اکستنشن با روش دوخت، مدت زمان بیشتری بین 6 تا 8 ماه، البته بسته به میزان مراقبت فرد دوام می آورد.
مراقبت های قبل از اکستنشن مو :
از آنجایی که بعد از اکستنشن مو به مدت 4 الی 5 روز نباید موهایتان را شست وشو دهید. حتما از قبل حمام رفته و موهایتان را با یک شامپوی مناسب بشویید تا هرگونه چربی و آلودگی که بر روی آنهاست کاملا پاک شود.
اگر طول موهایتان خیلی کم میباشد بهتر است بیشتر از ۴۰ سانت مو به آن اضافه نکنید. اگر مقدار زیادی مو با طول بلند به موهایتان اضافه نمایید فشار زیاد ناشی از وزن آن موجب ریزش موهای طبیعی تان و یا سردرد خواهد شد.
مراقبت های بعد از اکستنشن مو :
- قبل از حمام ابتدا موهایتان را به آرامی شانه بزنید تا گره های موهایتان باز شود.
- بعد از شامپو از نرم کننده نیز استفاده کنید.
- مراقب باشید که نرم کننده به محل نصب اکستنشن مو برخورد نکند زیرا باعث میشود که آنها شل شده و جدا شوند.
- رای خشک کردن موهایتان خیلی آرام آنها را درون حوله قرار داده و فشار دهید اما حوله را روی موهایتان به هیچ عنوان نکشید.
- برای مرتب کردن موهایتان از شانه های دندانه درشت استفاده نمایید و از وسایلی مانند کلیپس،کش و ... زیاد استفاده نکنید زیرا باعث شل شدن اکستنشن ها میشوند.
معایب اکستنشن مو :
در اکستنشن موها به شدت کشیده میشوند و به همین علت بعد از مدتی ممکن است که شاهد ریزش موهایتان باشید.
به دلیل کشیده شدن موها و بروز سردرد، به افراد مبتلا به میگرن استفاده از این روش پیشنهاد نمیشود.
اگر از چسب های ضد حساسیت استفاده شود امکان بروز حساسیت، قرمزی پوست و خارش وجود دارد.
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید