سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

پیرسینگ گوش

پیرسینگ گوش

پیرسینگ گوش :


پیرسینگ گوش به معنی سوراخ کردن گوش و قرار دادن اشیای تزئینی و جواهرات در آن می باشد که شکل و ظاهر آن می تواند بر اساس خواسته افراد متفاوت باشد.

در ادامه ی مطلب از وبسایت بانوان زیبا قصد داریم هر آنچه که لازم است در خصوص پیرسینگ گوش بدانید را توضیح خواهیم داد.

انواع پیرسینگ گوش :

1- پیرسینگ گوش با تفنگ :


خیلی از افراد از ابزارآلات به خصوصی جهت سورا خ نمودن گوش برای پیرسینگ استفاده می نمایند که در اصطلاح به آن تفنگ گوش سوراخ کن گفته می شود. این تفنگ به صورت خودکار سوراخی در گوش ایجاد می نماید. از آنجایی که در این روش احتمال گیر کردن میخ درون گوش وجود دارد، استفاده از این روش توصیه نمی شود.

پیرسینگ گوش با سوزن :


در این روش یک سوزن توخالی را در محل مورد نظر فرو می نمایند و سپس میخ گوشواره یا حلقه از سمت دیگر وارد حفره ی سوزن و سپس داخل گوش می شود. سپس سوزن از داخل گوش خارج شده و میخ گوشواره در محل باقی می ماند.

 

پیرسینگ گوش با دو سوزن :

در پیرسینگ گوش با دو سوزن در ابتدا یک سوزن بسیار کوچک در محل سوراخ وارد می‌شود. سپس از سمت مقابل یک سوزن بزرگ تر و توخالی در راستای سوزن کوچک تر وارد سوراخ شده و سوزن کوچک را در بر می­گیرد.

در ادامه سوزن کوچک از سوراخ گوش خارج شده و مشابه تکنیک قبل میخ گوشواره یا حلقه از سمت دیگر وارد حفره‌ی سوزن بزرگ شده و درون سوراخ قرار گرفته می شود. سپس سوزن بزرگ خارج شده و میخ گوشواره درون سوراخ گوش باقی می‌ماند. در انتها قسمت دیگر گوشواره به میخ آن وصل می‌شود.

 

پیرسینگ گوش نوزاد :

سوراخ کردن گوش یک رسم دیرینه است که طرفداران بسیار زیادی به خصوص در بین مادربزرگ ها دارد!

نکته ی بسیار مهمی که در خصوص سوراخ کردن گوش نوزادان وجود دارد این است که این کار حتما باید پس از 6 ماهگی انجام شود زیرا قبل از 6 ماهگی سیستم ایمنی بدن نوزادان بسیار ضعیف بوده و هنوز تکمل پیدا نکرده است و ممکن است که نتواند با عفونت های احتمالی که ممکن است به وجود بیاید مبارزه کرده و برطرف نماید. علاوه بر این از آنجایی که نوزادان از حساسیت بیشتری برخوردار هستند و امکان بروز عفونت در آن ها بیشتر است بهتر است پیرسینگ حتما در مراکز بهداشتی صورت گیرد.

 

پیرسینگ گوش و عفونت :

یکی از عوارض های شایع پیرسینگ گوش، عفونت گوش به همراه احساس درد و به وجود آمدن التهاب و واکنش های آلرژیک است. علاوه بر آن این احتمال وجود دارد که گوشواره یا حلقه درون سوراخ گیر کند، سوراخ کردن پوست در نواحی نامناسب (در انتهای نرمک گوش) باعث پارگی شود و یا زخم هایی بر روی پوست ایجاد شود.

 

از دیگر عوارض پیرسینگ می توان به بیماری های مختلفی مثل ایدز و هپاتیت اشاره نمود که در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی و استفاده نکردن از سوزن های استریل خطر ساز می‌شود.

به دلیل عوارض های ذکر شده حتما باید در مراکز بهداشتی پیرسینگ گوش صورت بگیرد تا از بروز این موارد گفته شده جلوگیری شود و به خاطر داشته باشید که در صورت به وجود آمدن التهابات شدید و یا بروز حساسیت حتما به پزشک مراجعه کنید.

 

مراقبت های لازم بعد از پیرسینگ گوش :

  • اگر علائم همچون عفونت، تورم و درد داشتید حتما به پزشک مراجعه کنید.

  • از اسپری و ادکلن در اطراف محل پیرسینگ استفاده نکنید.

  • بعد از پیرسینگ گوش لازم است تا چند روز به حمام نروید.

  • به هنگام تعویض لباس و یا استفاده از شال و روسری مراقب باشید که گوشواره و یا حلقه در گوشتان کشیده نشود.

  • بعد از پیرسینگ گوش از الکل و پمادهای آنتی بیوتیکی که پزشک تجویز کرده است به طور مرتب استفاده نمایید تا از بروز عفونت جلوگیری کنید.

  • به هیچ عنوان از گوشواره های نیکل استفاده نکنید.

آخرین ویرایش : 1399/12/29

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی