سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

روش های رفع ترک های پوستی

روش های رفع ترک های پوستی

رفع ترک های پوستی

تغییرات ناگهانی در بدن مثل افزایش وزن، باعث کشیدگی پوست می‌شوند. کلاژن پروتئینی می باشد که به ایجاد حالت کشسانی پوست کمک بسیاری می کند.

 

اگر پوست به میزان کافی این پروتئین را در خود نداشته باشد، به دلیل تغییرات به ‌وجود‌ آمده دچار ترک ‌خوردگی می‌شود. علاوه‌ بر افزایش وزن موارد گوناگون بسیاری مانند بارداری، پروتز سینه، ورزش های سنگین مانند بدن‌سازی، بالا رفتن استروئيد در بدن به علت مصرف برخی ازداروها و سندروم مارفان که نوعی بیماری ژنتیکی است که به بافت پوست آسیب می زند نیز سبب ایجاد ترک های پوستی در ناحیه های آسیب پذیر همچون مفصل ران، سینه، باسن، شکم و ران می شود. پاها نیز به علت یک سری مشکلاتی مانند پسوریازیس، خارش پوست و... دچار خشکی و ترک می شوند.

ما در ادامه ی مطلب قصد داریم در خصوص برطرف نمودن ترک های پوستی در نواحی مختلف بدن راهکارهایی مفید و موثر ارائه کنیم.

 

رفع ترک های پوستی با لیزر :

بدون اغراق می توان گفت که لیزر بهترین روش برای درمان ترک های پوستی می باشد و هیچ کدام از روش های درمان خانگی که شامل استفاده از انواع لوسیون و روغن ها می باشد به اندازه ی لیزر برای رفع ترک های پوست موثر نمی باشند. درمان‌های متفاوتی بر پایه پرتوهای لیزر برای تحریک تولید کلاژن و الاستین در پوست وجود دارند و تشخیص اینکه کدام تکنیک برای شما مناسب است بر عهده ی پزشک است.

 

رفع ترک های پوستی با ورزش :

جلوگیری از به وجود آمدن ترک های پوستی به طور کامل امکان‌ پذیر نمی باشد، اما رعایت شیوه زندگی سالم می‌تواند در کاهش دادن ریسک ابتلا به آن بسیار موثر عمل نماید. نوشیدن آب به میزان کافی و ورزش منظم می ‌تواند وزن را همواره در محدوده ی سالم و ایده آلی نگه داشته  و سلامت انسان را تضمین نماید.  

 

رفع ترک های پوستی با روغن شترمرغ :

بسیاری از درمانگران طب‌های طبیعی معتقدند که ماساژ پوست با روغن شترمرغ می‌تواند تاثیرات بسیار زیادی در بهبود و برطرف نمودن ترک‌های موجود در سطح پوست داشته باشد. روغن شتر مرغ به علت آبرسانی مناسبی که به سطح پوست و سلول‌های آن انجام می‌دهد و به علت دارا بودن امگا3 و اسیدهای چرب، می‌تواند تاثیرات بسیار خوبی در ترمیم ترک های پوستی شکم، ران و نواحی دیگر بدن که دارای سلول‌های آسیب دیده می باشند داشته باشد.

 

رفع ترک های پوستی با روغن نارگیل :

روغن نارگیل دارای خاصیت درمانی می باشد و سبب بهبود اسکارها و بازسازی پوست می شود. اگر نسبت به این ماده هیچگونه آلرژی نداشته باشید می توانید برای ترمیم ترک های پوستی از آن استفاده کنید. این روغن برای رفع ترک های پوستی پا نیز بسیار موثر می باشد.

 

رفع ترک های پوستی با آلوئه ورا :

آلوئه ورا گیاهی است که برای درمان مشکلات متعدد پوستی به وفور مورد استفاده واقع می شود. یکی از خواص شگفت انگیز این گیاه پرخاصیت، بازسازی بافت پوست و رفع ترک های پوستی می باشد. برای استفاده از این روش ابتدا ژل موجود دربرگ گیاه آلوئه ورا را خارج نمایید و آن را در ناحیه ای که دچار ترک خوردگی شده است ، ماساژ دهید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بر روی پوست بماند و سپس آن را با آب ولرم شستشو دهید.

 

رفع ترک های پوستی با روغن کرچک :

روغن کرچک برای درمان بیماری‌های پوستی از جمله  خشکی و ترک های پوست مورد استفاده قرار می گیرد و نتایج بسیار خوبی به همراه دارد. روغن کرچک حاوی مقادیری از اسید ریسینلیدیک است که به عنوان عامل نرم کننده‌ی پوست شناخته شده و به روند التیام ترک‌های پوستی سرعت می‌بخشد و آن‌ها بسیار کم‌ رنگ می‌کند. هر شب قبل از خواب مقدار قابل توجهی از روغن کرچک را گرم کرده و ترک‌های پوستی را با استفاده از آن به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ماساژ دهید.

آخرین ویرایش : 1399/12/29

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی