پیرسینگ لب نشانه چیست
پیرسینگ لب چیست :
پیرسینگ لب، سوراخی است که جهت آویزان کردن اشیای زینتی روی لب بالا یا پایین فرد ایجاد میشود. اجرای پیرسینگ روی لب ممکن است دردناک بوده و حتی با عوارضی خاص همراه باشد. از همین رو، انجام پیرسینگ لب توسط فرد متبحر و در کلینیک زیبایی معتبر بسیار اهمیت دارد. نقطه ایجاد سوراخ یا پیرسینگ لب کاملا سلیقهای است و میتواند در گوشه یا وسط لب باشد. در پیرسینگ لب میتوان از جواهرات گل میخی و یا حلقهای استفاده کرد.
جهت مطالعه کامل پیرسینگ لب بر روی پیرسینگ لب چیست کلیک کنید.
پیرسینگ لب نشانه چیست :
به طور کلی می توان گفت پیرسینگ لب در حال حاظر تنها به منظور زیبایی انجام می شود و نشانه فرهنگی و ... نمی باشد،
در جوامع امروزی پیرسینگ لب به طور معمول جهت افزایش زیبایی انجام میگیرد. همانطور که گفته شد این عمل کاملا سلیقهای و زینتی است. حتی شاید کسی که علاقهمند به پیرسینگ لب باشد، هیچ اطلاعی از قدمت این سنت نداشته باشد. اما اگر تاریخچه پیرسینگ ها را بررسی کنیم، خواهیم دید که در قدیم اهداف خاصی از انجام پیرسینگ وجود داشت. به دوره مصریان بازمیگردد. پس از آن، پیرسینگ بینی را میتوان در فرهنگ گذشته هندیها، رومیها و آفریقاییها به وفور دید. بعدها نیز پیرسینگ لب در میان مردمان آفریقایی و آمریکای جنوبی به یک سنت تبدیل شده بود. این فرهنگ به خصوص در نو عروسها بیشتر خودنمایی میکرد. گر چه سوراخ کردن بدن در گذشته بسیار محدود و تنها مختص به فرهنگی خاص بود؛ اما اکنون این عمل در همه جای دنیا گسترده شده است.
پیرسینگ لب مغناطیسی چیست :
به طور کلی، پیرسینگ لب به دو شکل دائم و موقت انجام میشود. پیرسینگ لب دائمی همان پیرسینگی است که برای جایگذاری آن، روی لب سوراخ ایجاد میشود. اما گاهی ممکن است فرد تمایلی به سوراخ کردن لب خود نداشته باشد. در این صورت میتوان از پیرسینگ لب فیک استفاده کرد. پیرسینگ لب فیک انواع مختلفی دارد که برخی از آنها عبارتند از:
- پیرسینگ لب مغناطیسی: این نوع پیرسینگ با استفاده از دو قطعه آهنربا روی لب قرار میگیرد.
- پیرسینگ لب چسبی: همانطور که از نام آن پیداست جایگذاری پیرسینگ در این روش با استفاده از چسب انجام میگیرد.
- پیرسینگ لب فنری: این نوع پیرسینگها از یک فنر تشکیل شدهاند که به راحتی روی لب قرار میگیرند.
پیرسینگ لب چگونه انجام می شود :
پیرسینگ لب با طی چهار مرحله و حدودا در ده دقیقه انجام میشود. این مراحل عبارتند از:
- تعیین محل پیرسینگ لب
- ضدعفونی کردن لب
- تزریق بیحسی به نقطه مورد نظر
- جایگذاری پیرسینگ با استفاده از وسیله مخصوص
به طور کلی، تعیین محل جایگذاری پیرسینگ در لب از اهمیت ویژهای برخوردار است. نقاطی که میتوان پیرسینگ لب را در آن انجام داد عبارتند از:
- پیرسینگ در مرکز لب پایینی
- پیرسینگ در دو سمت لب پایینی
- پیرسینگ در فرورفتگی بالای لب بالایی
- پیرسینگ در سمت چپ یا راست لب بالایی
تعیین محل پیرسینگ لب باید به شکلی صورت بگیرد که خطری برای عصب لب نداشته باشد. بنابراین تشخیص درستترین محل علاوه بر سلیقه فرد، توسط تکنسین زیبایی انجام میگردد.
عوارض پیرسینگ لب :
پیرسینگ لب در کنار تمام زیباییهایی که دارد، ممکن است با عوارض و ناراحتی های احتمالی همراه باشد. بهترین راهکار برای عدم درگیری با این عوارض، انجام مراقبتهای بعد از پیرسینگ است. قابل تاکید است که رعایت اصول بهداشتی بعد از پیرسینگ لب ضرورت بالایی دارد. رایجترین عوارض پیرسینگ لب عبارتند از:
- بروز عفونت: احتمال بروز عفونت بعد از پیرسینگ لب موردی است که باید حتما آن را جدی گرفت. این عفونت ممکن است در لب، دهان و یا زبان فرد ایجاد شود. در صورت مشاهده هرگونه عفونت لازم است حتما به پزشک مراجعه کرد.
- کبودی لب: بروز کودی در نقطهای که پیرسینگ انجام شده، طبیعی است. این کبودی به مرور زمان از بین میرود.
- حساسیت به جنس پیرسینگ لب: بهترین جنس جواهری که میتواند برای پیرسینگ لب استفاده شود، طلا و نقره است. استفاده از سایر بدلیجات ممکن است حساسیت به همراه داشته و از بهبودی زخم جلوگیری کند.
- ایجاد گوشت اضافه: گوشت اضافه بیشتر در کسانی به وجود میآید که استعداد کلوئید داشته باشند. احتمال ایجاد گوشت اضافه بعد از پیرسینگ پایین است، ولی در صورت مشاهده میبایست به پزشک مراجعه کرد.
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید