سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

الکترولیز موهای زائد چیست

الکترولیز موهای زائد چیست

الکترولیز موهای زائد چیست :

الکترولیز یکی از مهمترین روش های حذف دائمی موهای زائد بدن است. در این روش با فرو بردن یک سوزن داخل پوست، جریان الکتریکی وارد پوست شده و موجب آسیب به فولیکول مو می شود. آسیب دیدن فولیکول مو، به مرور موجب کاهش و در نتیجه کنترل رشد مو می شود.

 

الکترولیز موهای زائد برای چه کسانی مناسب است :

همه افرادی که دارای موهای زائد در نقاط خاصی از بدن خود هستند، می توانند از الکترولیز استفاده کنند. الکترولیز در از بین بردن موهای زائد صورت، ابرو، چانه، زیربغل، شکم، سینه بیکینی و هر نقطه دیگر از تجمع مو، موثر است.

با توجه به اینکه الکترولیز حساسیت خاصی در پوست های مختلف ایجاد نمی کند، گزینه ای مناسب برای همه افراد خواهد بود. الکترولیز برای افرادی که دارای پوست زخمی و یا دارای بیماری قلبی هستند، مناسب نیست.

 

الکترولیز موهای زائد چگونه انجام می شود :

الکترولیز موهای زائد بدن می بایست به طور مرتب و در طی چند جلسه انجام گیرد تا نتیجه مورد انتظار به دست آید. در ادامه مراحل انجام الکترولیز شرح داده شده است.

  1. ایجاد آمادگی در فرد، دراز کشیدن او روی تخت و تسلط متخصص بر بدن او
  2. تاباندن نور روی ناحیه ای از بدن که مرکز انجام الکترولیز است
  3. ضد عفونی کردن سطح پوست
  4. فرو کردن سوزن الکترولیز تا کف فولیکول مو
  5. برقراری جریان الکتریکی با شدت و مدت زمان مشخص
  6. خارج کردن سوزن الکترولیز از پوست
  7. ضدعفونی کردن محل الکترولیز و استفاده از پمادهای ضد التهاب

یک نکته اساسی در رابطه با الکترولیز این است که قبل از انجام آن، نباید موهای بدن تراشیده شوند. در الکترولیز بلندی موهای زائد می بایست به طوری باشد که بتوان آنها را با موچین بیرون کشید. تعداد جلسات مورد نیاز برای الکترولیز وابسته به میزان حجم موهای زائد، عوامل هورمونی و به تشخیص پزشک متغیر است.

 

مزایا و معایب الکترولیز موهای زائد :

الکترولیز موهای زائد دارای مزایایی است که محبوبیت آن را نسبت به بسیاری از روش های رفع موهای زائد بیشتر کرده است. مهمترین فواید الکترولیز موهای زائد عبارتند از:

  • دائمی بودن آن
  • مقرون به صرفه بودن آن
  • مناسب بودن آن برای تمام نقاط بدن
  • عدم آسیب رسانی آن به پوست های حساس

الکترولیز در کنار مزایایی که دارد، ممکن است با عوارض خاصی نیز همراه باشد. برخی از عوارض الکترولیز موهای زائد عبارتند از:

  • نیاز به تعداد جلسات زیاد برای از بین بردن کامل موهای زائد (گاهی بیش از 10 جلسه)
  • عدم جوابدهی الکترولیز در از بین بردن موهای پرپشت و حجیم
  • تحریک و التهاب پوست
  • ایجاد لکه های روشن روی پوست
  • عدم مناسب بودن آن برای اپیلاسیون های فوری

البته هرگونه تورم، التهاب و قرمزی پوست پس از الکترولیز موقتی است و به مرور از بین خواهد رفت. به طور کلی، افرادی که برای از بین بردن موهای زائد از الکترولیز استفاده می کنند، باید صبوری کنند تا دوره درمان را به اتمام برسانند.

 

الکترولیز بهتره یا لیزر :

لیزر و الکترولیز هر دو به عنوان راهکارهایی تدریجی برای از بین بردن دائمی موهای زائد هستند. این دو روش با ویژگی های منحصر به فردی که دارند، ممکن است برتری هایی نسبت به یکدیگر داشته باشند. مهمترین تفاوت های الکترولیز و لیزر به شرح زیر است :

 

  • الکترولیز به کمک امواج الکتریکی و لیزر به کمک اشعه انجام می گیرد. بنابراین الکترولیز در مقایسه با لیزر دارای درد و ناراحتی بیشتری است.
  • الکترولیز بهترین گزینه برای افرادی است که دارای موهای سفید و ضخیم هستند. الکترولیز موهای سفید را بر خلاف لیزر به خوبی و برای همیشه از بین می برد.
  • الکترولیز نسبت به لیزر به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارد. بدین ترتیب دوره درمان با الکترولیز بیشتر از دوره درمان با لیزر خواهد بود.
  • هزینه ازبین بردن موهای زائد با الکترولیز در مقایسه با لیزر بیشتر است. این تفاوت هزینه به این دلیل است که الکترولیز در جلسات بیشتر و همچنین در مدت زمان بیشتری انجام می گیرد.
  • الکترولیز در مقایسه با لیزر روش مطمئن تری برای از بین بردن دائمی مو است. در لیزر ممکن است رشد مو برگشت داشته باشد. اما در الکترولیز در صورتی که به درستی انجام گیرد، نگرانی برای بازگشت رشد مو وجود ندارد.
  • الکترولیز در مقایسه با لیزر از عوارض و خطرات جانبی پایین تری برخوردار است.

با تفاوت هایی که بیان شد، هر فرد می تواند یکی از روش های الکترولیز یا لیزر را جهت حذف موهای زائد بدن برگزیند.

آخرین ویرایش : 1400/01/24

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی