ایمپلنت سینه چیست
ایمپلنت سینه چیست :
ایمپلنت سینه نوعی از جراحی های زیبایی است که با هدف حجم دهی به سینه انجام میگیرد. بانوانی که به هر دلیلی از اندازه و از فرم سینه خود رضایت ندارند، میتوانند با استفاده از جراحی ایمپلنت سینه به زیبایی آن بیفزایند. با ما همراه باشید تا با ابعادی از کاربرد ایمپلنت پستان آشنا شویم.
جهت مطالعه کامل پروتز سینه بر روی پروتز سینه چیست کلیک کنید.
چه کسانی می توانند از ایمپلنت سینه استفاده کنند :
هدف اصلی ایمپلنت سینه فرم دهی به پستان است. بنابراین افرادی که مایل به تغییر فرم سینه خود هستند، کاندید ایمپلنت سینه و یا کاشت پروتز در سینه خود هستند. عمده دلایلی که جراحی ایمپلنت سینه را ضرورت میبخشد عبارتند از:
- داشتن سینههایی نامتقارن
- کوچک بودن بیش از اندازه سینه
- افتادگی سینه
- برداشته شدن سینه به دلیل بیماریهایی مانند سرطان
ایمپلنت سیلیکونی چیست؟
پروتزی که در طی جراحی زیبایی پستان استفاده میشود شامل دو نوع است :
ایمپلنت سالین :
ایمپلنت سالین از آب نمک تشکیل شده است و کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
ایمپلنت سیلیکونی :
ایمپلنتهای سیلیکونی از جنس سیلیکون ساخته شدهاند و رواج بیشتری دارند. این نوع ایمپلنت حالت طبیعیتری نسبت به ایمپلنت سالین دارد. ایمپلنت سیلیکونی را میتوان در اندازههای مختلف تهیه کرد. ناگفته نماند که ایمپلنت سیلیکونی دارای دو فرم گرد و قطره اشکی است. افرادی که مایل هستند سینه آنان طبیعی جلوه کند بهتر است از مدل قطره اشکی استفاده کنند. در مقابل افرادی که خواستار سینههایی گرد و بزرگ هستند، بهتر است نوع گرد آن را انتخاب کنند.
پروتز زیر عضله :
برای قرار دادن ایمپلنت در سینه میبایست برشهایی روی سینه ایجاد شود. اندازه و ناحیه برش با توجه به محل قرارگیری پروتز تعیین میشود. پروتز سینه ممکن است روی عضله و یا زیر عضله سینه قرار گیرد.
قرار گرفتن ایمپلنت روی عضله با وجود زیبایی که به سینه میبخشد، احتمال لمس پروتز را بالا میبرد. در حالیکه، قرار گرفتن پروتز زیر عضله احتمال لمس و همچنین احتمال جابهجایی آن را تا میزان قابل توجهی پایین میآورد.
عوارض پروتز سینه :
همانطور که میدانیم، قرار دادن پروتز در سینه با استفاده از جراحی و ایجاد برش انجام میگیرد. بنابراین ممکن است این نوع از جراحی با عوارضی همراه باشد. شایع ترین عوارض پروتز سینه عبارتند از :
- عفونت
- عدم تقارن سینهها و نیاز به جراحی مجدد
- جای زخم
- خونریزی
- پارگی پروتز
- خطرات بیهوشی
- تورم و کبودی موقت
برای درگیر نشدن با عوارض احتمالی ایمپلنت سینه، دو راه پیش رو خواهیم داشت: انتخاب متخصص با تجربه و انجام مراقبتهای بعد از ایمپلنت سینه. قطعا توجه داشتن به این دو موضوع، رضایت کافی از ایمپلنت سینه را به ثمر خواهد داشت.آخرین ویرایش : 1400/01/24
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید