پلاسما چیست
پلاسما برای صورت چیست :
ایجاد خطوط و چین و چروک روی پوست صورت، فرایندی طبیعی است که دیر یا زود همه افراد با آن درگیر می شوند. با گذر زمان، روش های مدرن و جدیدی برای جوانسازی پوست ابداع شده و جایگزین روش های پیشین می شوند. امروزه روش پلاسما تراپی یک روش نوین و کاربردی جهت رفع چین و چروک صورت، لیفت و جوانسازی آن است.
پلاسما چگونه در جوانسازی صورت تاثیر می گذارد :
برای لیفت پوست صورت با استفاده از پلاسما با توجه به سطح کار، حدود 15 الی 60 دقیقه زمان نیاز است. پلاسما تراپی پوست توسط دستگاه مخصوص به نام دستگاه پلاسما جت انجام می گیرد. فرایند اجرا و تاثیرگذاری پلاسماتراپی در پوست صورت بدین شرح است:
- اعمال بی حسی موضعی روی ناحیه مورد نظر از پوست
- قرار دادن دهانه دستگاه پلاسما جت در فاصله 1 الی 3 میلیمتری سطح پوست
- پرتاب ذرات ریز پلاسما روی سطح پوست
- انتقال گرما به پوست و تخریب سلول های مرده لایه اپیدرم پوست صورت
- جمع شدن افتادگی پوست صورت
- تقویت کلاژن سازی در لایه درم پوست صورت
- ترمیم پوست صورت
نتیجه حاصل از پلاسما تراپی صورت در همان روزهای ابتدایی قابل مشاهده خواهد بود. پلاسما یک روش دائمی برای لیفت پوست است. ضروری است که بعد از انجام پلاسما تراپی تا بهبود کامل التهاب ایجاد شده، از قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید خودداری کرد.
کاربردهای پلاسما در جوانسازی پوست :
استفاده از پلاسما برای پوست می تواند با اهداف متنوعی انجام شود. توانایی پلاسما تراپی در رفع مشکلات متعدد پوستی، موجب شده است تا این روش به یکی از پر کاربردترین روش های جوانسازی پوست تبدیل شود. در ادامه برخی از زمینه های استفاده از تکنیک پلاسما تراپی معرفی شده است
پلاسما برای لک صورت :
پلاسما در رفع لکه های گوناگون پوستی بسیار موثر عمل می کند. در این روش، لکه های تیره روی پوست بر اثر گرما تبخیر شده و کلاژن سازی تحریک می شود. با تقویت ترشح کلاژن، پوست جدید و تازه جایگزین پوست مرده قبلی خواهد شد.
پلاسما برای افتادگی پلک :
پلکی که دارای افتادگی باشد، زیبایی چشم را نیز تحت تاثیر خواهد گذاشت. یکی از ایمن ترین راهکارهای رفع افتادگی پلک، استفاده از تکنیک پلاسما تراپی است. این تکنیک بدون اینکه با تیغ و برش و بخیه همراه باشد، پلک را سفت و صاف خواهد کرد. پلاسما تراپی پلک، پوست افتاده روی پلک را بر اثر تبخیر و تصعید از بین برده و آن را لیفت می کند.
پلاسما برای جای جوش :
فرورفتگی های روی پوست حاصل از جوش و آکنه به سادگی قابل درمان نیستند. اما خوشبختانه روش پلاسما تراپی توانسته جای جوش را با دقت بسیار بالا از بین ببرد. علاوه بر جای جوش، پلاسما تراپی برای درمان آکنه های فعال نیز موثر است.
پلاسما برای بینی :
استفاده از پلاسما برای کوچک شدن بینی از استقبال بسیار خوبی برخوردار شده است. در پلاسما تراپی بینی، مجموعه ای از نقاط ریز در سطح پوست توسط حرارت سوزانده می شوند. البته شدت این حرارت در حدی نیست که به بافت پوست آسیب جدی برساند. در مرحله بعد، با ایجاد یک قوس الکتریکی، عمل تصعید پوست بینی انجام می گیرد. این تصعید موجب لیف و کوچک شدن بینی خواهد شد. البته میزان تغییر در اندازه بینی با استفاده از پلاسما تراپی، کم است. بنابراین افرادی که مایل به داشتن بینی خوش فرم هستند اما رغبتی به انجام جراحی ندارند، می توانند به سراغ پلاسما بروند.
پلاسما برای چروک صورت :
رایج ترین کاربرد پلاسما، رفع چین و چروک و افتادگی های پوستی است. چین و چروک می تواند بر اثر افزایش سن، اشعه نور خورشید و عوامل مختلف دیگر روی پوست بروز کنند. پلاسما تراپی با از بین بردن شلی پوست، موجب حذف چین و چروک و سفت شدن پوست خواهد شد.
پلاسما برای جای بخیه :
رفع اسکارهای بخیه، زخم و سوختگی از مهمترین مزایایی تکنیک پلاسما تراپی است. افرادی که در هر نقطه از بدن خود دارای بخیه هستند، برای از بین بردن آن می توانند به سراغ پلاسما بروند.
پلاسما برای خط خنده :
پلاسما تراپی خط خنده : خندیدن با تمام زیبایی هایی که دارد، خطوطی را روی پوست صورت حک می کند که با گذر زمان ماندگار می شوند. خط خنده های روی پوست صورت و همچنین خط اخم های روی پوست صورت را می توان به سادگی با استفاده از پلاسما تراپی از بین برد.
پلاسما تراپی شکم :
پلاسما نه تنها در لیفت پوست صورت، که در لیفت شکم و رفع افتادگی آن نیز موثر است. به طور کلی، پلاسما می تواند تا حدودی برای چربی های تجمع یافته در شکم، پهلو و غبغب به کار گرفته شود.
پلاسما تراپی واژن :
افتادگی واژن در بانوان، از شایع ترین معضلاتی است که بسیاری با آن درگیر هستند. جوانسازی واژن به روش های مختلفی قابل انجام است. پلاسما تراپی یک روش غیر جراحی، ایمن و قطعی برای جوانسازی واژن محسوب می شود. علاوه بر این، پلاسما تراپی در رفع عفونت واژن نیز موثر است. پلاسما تراپی واژن موجب رفع گشادی و افتادگی واژن شده و خاصیت کشسانی آن را افزایش می دهد.آخرین ویرایش : 1400/03/06
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید