چسب زدن بینی بعد از عمل
چسب زدن بینی بعد از عمل :
چسب زدن بینی بعد از عمل یکی از اقداماتی است که هر فردی بعد از جراحی بینی بایستی به آن توجه کند. به طور کلی این اقدام، قانونی برای رینوپلاستی محسوب می شود که نباید در مورد آن کوتاهی کرد. چسبی که روی بینی زده می شود می بایست به موقع و با روشی درست انجام شود تا آسیبی به بینی وارد نشود.
فیلم چسب زدن بینی بعد از عمل را در پایین صفحه می توانید ببینید.
چرا بعد عمل بینی باید چسب بزنیم :
گاهی برای برخی بیماران مبهم است که چسب زدن بینی بعد از عمل بینی چه تاثیری دارد و این کار دقیقا با چه هدفی انجام می گیرد. اهمیت و علت چسب زدن بینی بعد از عمل را می توان در نتیجه آن به وضوح مشاهده کرد.
- کاهش دوران نقاهت و بهبود سریع بینی
- کاهش تورم
- حفظ فرم بینی و جلوگیری از افتادگی آن
- محافظت از پوست بینی در برابر خراش
- ثابت نگه داشتن بینی و پیشگیری از جا به جایی آن
- هشداری برای سایرین جهت پیشگیری از خطر ضربه یا آسیب های دیگر
چگونه بعد از عمل بینی چسب بزنیم :
نحوه چسب زدن بینی بعد از عمل بسیار حائز اهمیت است و باید با اصول و با دقت انجام گیرد. این فرایند در چند مرحله انجام می گیرد و لازم است بیمار روش چسب زدن بینی بعد از عمل را بیاموزد تا بتواند در صورت ضرورت چسب بینی خود را تعویض کند.
البته آموزش چسب زدن بینی بعد از عمل با جزئیات کافی توسط جراح ارائه می شود. با این وجود، در ادامه طریقه چسب زدن بینی بعد از عمل در 5 مرحله شرح داده شده است.
مرحله1 :
ابتدا باید چسب استاندارد 1 سانتی متری تهیه شود.
مرحله2 :
در مرحله دوم لازم است صورت به طور کامل شست و شو داده شده و تمیز شود.
مرحله3 :
در این گام بهتر است پوست بینی و اطراف آن توسط الکل ضدعفونی شده و سپس کاملا خشک شود.
مرحله4 :
در این گام ابتدا یک قطعه چسب 10 تا 12 سانتیمتری برش داده شده و به صورت «U شکل» روی بینی چسبانده می شود. وسط این چسب روی نوک بینی و دو طرف آن تا زیر چشم چسبانده می شود. این چسب باید به گونه ای روی بینی قرار گیرد که سوراخهای بینی را نپوشاند. حال لازم است سه یا چهار قطعه چسب 3 الی 5 سانتی متری را برش داده و به صورت عرضی روی بینی چسباند. این چسب ها باید به گونه ای چسبانده شوند که به خوبی همدیگر را پوشش دهند و فاصله ای میان آنها نباشد. برای تثبیت چسب ها بهتر است در هر بار چسباندن، آنها را با ملایمت کمی فشار داد.
مرحله5 :
در مرحله نهایی، بخش های اضافی چسب ها توسط قیچی بریده شده و حذف می شوند.
نحوه جدا کردن چسب از روی بینی :
جدا کردن چسب از روی بینی به دقت و ظرافت بالایی نیاز دارد. اگر این فرایند با خشونت و به تندی انجام شود، قطعا آسیب جدی به بینی وارد خواهد کرد. چسب های روی بینی عمل شده را بهتر است زیر دوش آب گرم و یا پس از شست و شوی بینی با آب و صابون جدا کرد. چسب روی بینی باید به گونه ای کنده شود که آسیبی به پوست بینی وارد نکند. به کارگیری لطافت و نرمی در این مرحله بسیار حائز اهمیت است.
فاصله بین هر بار چسب زدن بینی بعد از عمل :
تعویض چسب بینی بعد از عمل، وابسته به نوع پوست بینی در هر فردی متفاوت است. برای پوست های چرب بهتر است چسب روی بینی هر روز تعویض شود. تعویض چسب برای پوست های معمولی می تواند یک روز در میان انجام شود. افرادی که پوست خشک دارند، قادر خواهند بود چسب روی بینی را به مدت دو الی سه روز نگهداری کنند.
توصیه می شود بین برداشتن چسب از روی بینی و چسب زدن مجدد آن، یک الی دو ساعت فاصله گذاشت. این کار با هدف رسیدن اکسیژن به پوست روی بینی انجام می گیرد.
چسب زدن بینی بعد از عمل تا چه مدت باید انجام گیرد :
چسب زدن بینی بعد از عمل تا یک ماه بعد از عمل ضروری است. البته افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند، بهتر است چسب زدن را تا دو ماه ادامه دهند. پس از اینکه بینی به ثبات کافی رسید، ضرورتی به چسب زدن نخواهد داشت. البته در صورتیکه بینی همچنان متورم باشد، بهتر است تا برطرف شدن ورم چسب زدن را ادامه داد. فیلم چسب زدن بینی بعد از عمل
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید