سایت بانوان زیبا

نظرات و تجربه های زیبایی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، منو سایت بانوان زیبا

گرافت مو چیست

گرافت مو چیست

گرافت مو چیست :

یکی از راههای مبارزه با طاسی موی سر، به کارگیری تکنیک کاشت مو است. در فرایند کاشت مو، موها از یک ناحیه مشخص برداشت شده و در بخش های بدون مو کاشته می شوند. حجم برداشته شده از موها و کاشته شده در نقاط جدید، بر حسب گرافت مو شمارش می شوند. بنابراین، گرافت مو معیاری برای میزان موهای کاشته شده در فرایند کاشت مو محسوب می شود.

 

معنی گرافت مو :

همانطور که گفته شد، گرافت مو یکی از رایج ترین اصطلاحات فرایند کاشت مو است. به طور کلی، گرافت واحد شمارش تعداد موهایی است که در فرایند کاشت مو پیوند زده می شود. هر گرافت مو ممکن است دارای یک، دو، سه و یا چهار تار مو باشد. بنابراین با کاشت 2000 گرافت مو، در حقیقت و به طور دقیق تر حدود 4600 تا 5000 تار مو کاشته می شود.  

 

برداشت گرافت مو چگونه انجام می گیرد :

نحوه برداشت گرافت موی سر با توجه به نوع تکنیک کاشت مو متفاوت است. به طور کلی، گرافت کاشت مو به دو شکل قابل برداشت است:

برداشت نواری گرافت مو :

در برداشت نواری گرافت مو، موها به صورت نوار یک سانتی متری برداشته می شود. به طور مثال، روش FUT یکی از روش های کاشت مو است که در آن گرافت مو به صورت نواری برداشت می شود. یک نوار از گرافت مو به طور میانگین تا حدود 40 تار مو دارد.

 

برداشت واحدی گرافت مو :

در برخی از روش های کاشت مو از جمله روش FIT، فولیکول های مو به صورت تکی و پراکنده برداشت می شوند. امروزه این روش از برداشت گرافت مو محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. بدیهی است که برداشت واحدی گرافت مو در مقایسه با برداشت نواری، از دوره نقاهت کمتری برخوردار خواهد بود.

 

لازم به ذکر است ناحیه ای که موها از آن برداشته می شوند، به نام بانک مو شناخته می شود. بانک مو باید به گونه ای انتخاب شود که شامل فولیکول های پرپشت و مقاوم باشد. ناحیه ای که اغلب به عنوان بانک مو انتخاب می شود، پشت سر و مابین دو گوش است.

 

نگهداری از گرافت های مو :

زمانی که گرافت های مو از بانک مو برداشته می شوند، می بایست به شکلی نگهداری شوند که تا زمان کاشت سالم و زنده بمانند. به عبارتی، عدم سلامت گرافت های مو موجب ریزش آنها بعد از کاشت خواهد شد. سه عامل اصلی در زنده ماندن گرافت های مو عبارتند از:

آب :

گرافت های مو برای زنده ماندن به آب نیاز دارند. از همین رو، فولیکول های مو بعد از برداشت معمولا در محلول های نمکی قرار می گیرند.

 

دما :

گرافت مو می بایست در دماهای سرد نگهداری شوند.

 

اکسیژن: فولیکول های مو پس از برداشت فاقد اکسیژن خواهند بود و اگر برای زمان طولانی در این حالت قرار بگیرند، سلامت خود را از دست خواهند داد.

البته در روش های نوین از کاشت مو، مراحل برداشت و کاشت گرافت مو در فاصله ای بسیار کوتاه انجام می گیرند. بنابراین، در این روش ها گرافت های مو قبل از آسیب دیدن در محل مورد نظر کاشته می شوند.

 

میکرو گرافت مو چیست :

گرافت های مو با توجه به تعداد تارهای مویی که دارند، به دو قسمت میکرو گرافت مو و مینی گرافت مو تقسیم می شوند. به طور دقیق تر، میکرو گرافت مو شامل گرافت هایی است که از یک یا دو تار مو تشکیل شده اند. مینی گرافت مو نیز شامل گرافت هایی خواهد بود که از سه یا چهار تار مو تشکیل شده اند.

پیوند میکرو گرافت های مو اغلب در تکنیک کاشت مو به روش میکرو گرافت انجام می گیرد. این روش از کاشت مو، یکی از امن ترین و محبوب ترین روش های پیوند مو محسوب می شود. با توجه به اینکه در این روش از ترکیب میکرو گرافت ها و مینی گرافت ها در کاشت مو استفاده می شود، نتیجه آن کاملا طبیعی خواهد بود.

 

نیو گرافت مو چیست :

نیو گرافت روشی مدرن برای کاشت مو است که در آن تمام فرایند برداشت و کاشت مو با استفاده از روبات انجام می گیرد. با توجه به اتوماتیک بودن تمام مراحل پیوند مو در روش نیو گرافت، این روش از دقت و ظرافت بالایی برخوردار است.

نیو گرافت های مو که در این روش برداشته می شوند، شامل گرافت های یک تا چهار تار مو هستند. بنابراین، در این روش نتیجه کاشت مو کاملا طبیعی به نظر خواهد رسید.

آخرین ویرایش : 1400/05/02

لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید


    مشاهده کلینیک زیبایی