کاشت مو به روش bht چیست
کاشت مو به روش bht :
کاشت مو راهکاری ایده آل و دائمی برای رفع طاسی موی سر می باشد. فرایند کاشت مو با تکنیک های مختلفی قابل انجام است که هر تکنیک اغلب با توجه به شرایط بیمار انتخاب می شود. کاشت مو به روش bht یکی از انواع روش های پیوند مو است که در آن موهای اهدا کننده از بدن فرد گرفته می شوند.
کاشت مو به روش bht چیست؟
مهمترین تفاوت کاشت مو به روش bht با سایر روش ها، در انتخاب ناحیه اهدا کننده مو است. تکنیک BHT Body Hair Transplant)) زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که ناحیه پشت سر واجد شرایط اهدای مو نباشد. رایج ترین نواحی بدن که در کاشت مو به روش bht به عنوان بانک مو انتخاب می شود، عبارتند از:
- ناحیه ریش
- روی شکم
- روی سینه
- در موارد کمتر ناحیه تناسلی
کاشت مو به روش bht با توجه به نیاز هر فرد ممکن است در مدت زمان مختلفی اجرا شود. به طور کلی، انجام این روش از کاشت مو اغلب در یک جلسه به اتمام می رسد.
کاشت مو به روش bht چگونه انجام می شود :
کاشت مو به روش bht همانند سایر روش های کاشت مو در سه مرحله برداشت، آماده سازی و کاشت انجام می شود:
مرحله برداشت گرافت مو :
از آنجا که پوست بدن و پوست سر دارای تفاوت های زیادی با یکدیگر هستند، فرایند برداشت مو از بدن نیازمند مهارت خاصی است. به طور کلی، برداشت فولیکول های مو از بدن همانند روش FUE به صورت تک به تک انجام می گیرد. برداشت گرافت از بدن به هیچ عنوان به صورت نواری انجام پذیر نیست.
مرحله آماده سازی :
گرافت های برداشت شده از بدن باید به شکلی نگهداری شوند که آسیبی به آنها وارد نشود. در این مرحله به نگهداری و آماده سازی فولیکول ها جهت کاشت پرداخته می شود.
مرحله کاشت گرافت های مو: این مرحله از کاشت مو به روش bht مشابه با سایر روش های پیوند مو است. در این روش گرافت های آماده شده به صورت تک به تک و با استفاده از ابزار مخصوص در پوست سر کاشته می شوند.
کاشت مو به روش bht برای چه کسانی مناسب می باشد :
کاشت مو به روش bht برای افرادی مناسب است که دارای بانک موی ضعیف در ناحیه پشت سر باشند. به عبارت دیگر، افرادی که دارای طاسی صد در صد هستند، برای کاشت مو باید از تکنیک BHT استفاده کنند.
کاشت مو به روش bht برای چه کسانی مناسب نمی باشد :
کاشت مو به روش bht زمانی انتخاب نامناسب خواهد بود که نواحی بدنی فرد مناسب برای برداشت مو نباشد. به عبارتی، این روش از کاشت مو متکی به قدرت موهای بدن است که به عنوان بانک مو انتخاب می شود. اگر این بانک مو ضعیف و نامناسب باشد، کاشت مو به نتیجه مثبتی نخواهد رسید.
مزایای کاشت مو به روش bht نسبت به سایر روش های کاشت مو چیست :
از جمله مزایای کاشت مو به روش bhd عبارتند از:
_ کیفیت بالای فولیکول های موی بدن و در نتیجه مقاومت بالای آنها در برابر ریزش
_ غیر تهاجمی بودن آن و عدم ایجاد برش و زخم عمیق در طی کاشت مو
_ کوتاه بودن دوره بهبودی کامل
معایب کاشت مو به روش bht نسبت به سایر روش های کاشت مو چیست :
کاشت مو به روش bht یک انتخاب مناسب برای افرادی است که بانک موی کافی ندارند. این مزیت از تکنیک bht در کاشت مو، موجب اهمیت و ارزشمندی آن شده است. با این وجود، از عوارضی که ممکن است تکنیک کاشت مو به روش bht به همراه داشته باشد، نباید غافل شد. برخی از معایب کاشت مو به روش bht عبارتند از:
- عدم سازگاری موهای بدن با پوست و موهای سر
- عدم شباهت موهای بدن با موهای سر
- غیر طبیعی بودن ظاهری موهای کاشته شده
- بروز عفونت
- بروز ورم و التهاب
مراقبت های قبل از کاشت مو به روش bht
طبیعی است که کاشت مو به روش bht پیش نیازهایی دارد که توجه به آنها الزامی است. برخی از مهمترین مراقبت های قبل از کاشت مو به روش bht عبارتند از:
- پرهیز از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی از 10 روز قبل از کاشت مو
- پرهیز از مصرف داروهای رقیق کننده خون از حدود 10 روز قبل از کاشت مو
- اصلاح موهای ناحیه بانک مو
- رعایت بهداشت و تمیز بودن نواحی برداشت و کاشت مو
- انجام آزمایش های تجویز شده توسط پزشک
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش bht
کاشت مو به روش bht از دوره نقاهت شدیدی برخوردار نیست. پس از کاشت مو با تکنیک bht تنها لازم است چند روزی به استراحت پرداخت و از انجام فعالیت های سنگین خودداری کرد. البته رعایت اصول بهداشتی جهت پیشگیری از بروز عفونت بعد از اتمام فرایند کاشت نیز الزامی است.
گفتنی است که بهبودی پوست سر بعد از کاشت مو حداقل نیاز به سه ماه زمان دارد. پس از این سه ماه، رشد موهای کاشته شده آغاز شده و در ششمین ماه می توان شاهد رشد نسبی موها بود.
هزینه کاشت مو به روش bht
هزینه کاشت مو به روش bht برای هر فردی و در هر کلینیکی متفاوت است. به طور معمول، میزان طاسی سر را می توان معیار تعیین کننده قیمت کاشت مو به روش bht برشمرد. در هر حال، با توجه به اهمیت میزان هزینه کاشت مو به روش bht، لازم است اعتبار کلینیک و مهارت پزشک انتخابی نیز در نظر گرفته شود.آخرین ویرایش : 1400/05/15
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید