پارافین تراپی چگونه انجام می شود
پارافین تراپی چگونه انجام می شود :
پارافین تراپی روشی موثر برای مراقبت از پوست است که فواید بی نظیری دارد. در این روش، از یک ماده بدون بو به اسم پارافین جهت درمان استفاده می شود. موم پارافین علاوه بر خواص زیبایی پوست، دارای خواص درمانی نیز هست. تکنیک پارافین تراپی را هم میتوان در منزل و هم در مراکز زیبایی معتبر انجام داد. با ما همراه باشید تا ببینیم پارافین تراپی چگونه انجام میشود و در خانه چگونه پارافین تراپی کنیم.
پارافین تراپی چیست و چگونه است :
پارافین تراپی یک راهکار درمانی ساده و موثر برای آبرسانی پوست، افزایش لطافت پوست و حتی تسکین دردهای عضلانی و مفصلی است. انجام این روش موجب تقویت شادابی و طراوت پوست و همچنین افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود.
در انجام پارافین تراپی ناحیه مشخصی از پوست آغشته به پارافین ذوب شده میشود. انجام این تکنیک دارای مراحل مشخصی است که هر مرحله باید به درستی و در جای خود انجام شود. پارافین تراپی را میتوان برای نقاط مختلف بدن به کار برد.
پارافین تراپی صورت چگونه انجام میشود :
صورت یکی از اعضای مهمی است که همواره تحت درمان های زیبایی قرار میگیرد. برای انجام پارافین تراپی صورت توصیه این است که از شخص دیگری کمک گرفت. در ادامه مراحل انجام پارافین تراپی صورت شرح داده شده است.
مرحله اول :
در گام اول لازم است صورت شستشو داده شده و از هرگونه آلودگی یا اثرات لوازم آرایشی پاک شود.
مرحله دوم :
در این مرحله معمولاً یک بخاردهی به پوست صورت انجام میگیرد. این بخاردهی موجب می شود تا منافذ پوست باز شده و پارافین تراپی اثرگذاری عمیقی داشته باشد.
مرحله سوم :
مرحله سوم از پارافین تراپی شامل ماساژ پوست است. ماساژ پوست صورت باید با استفاده از یک روغن گیاهی یا کرم مرطوب کننده انجام شود.
مرحله چهارم :
مرحله چهارم در حقیقت مرحله آغازین پارافین تراپی است. اما بهتر است قبل از آغاز پارافین تراپی، سطح پوست صورت توسط لایه نازکی از بانداژ (به جز چشمها، بینی و دهان) کاملا پوشانده شود. این نوع پوشش، از پوست صورت در برابر احتمال سوختگی محافظت میکند.
مرحله پنجم :
در این مرحله پارافین ذوب شده به شکل لایه ای نازک، توسط کاردک روی صورت کشیده می شود. این عمل باید به گونه ای انجام گیرد که پوست تمام نواحی صورت آغشته به مذاب پارافین شود. لازم به تاکید است که دمای پارافین ذوب شده در این مرحله باید تست شود تا پوست دچار سوختگی نشود.
مرحله ششم :
پس از گذشت حدود ۱۰ دقیقه می توان پارافین را از روی صورت برداشت. برداشت پارافین از طریق برداشت لایه بانداژ به راحتی امکان پذیر خواهد بود.
مرحله هفتم :
در مرحله آخر برای جلوگیری از خشکی پوست، یک بار دیگر از تکنیک ماساژ استفاده می شود. همانطور که گفته شد ماساژ بهتر است با استفاده از روغن های گیاهی انجام گیرد.
پارافین تراپی دست چگونه انجام میشود :
فرایند انجام پارافین تراپی دست نسبت به پارافین تراپی صورت کمی متفاوت است. این فرایند را میتوان به ترتیب مراحل زیر خلاصه کرد:
_ شست و شو، بخاردهی و ماساژ دستها
_ آماده کردن مایع پارافین( ذوب کردن پارافین میتواند توسط دستگاه مخصوص و یا داخل یک ظرف انجام گیرد)
_ فرو بردن دستها تا ناحیه موج داخل مایع پارافین به مدت چند ثانیه
_ خارج کردن دست ها از داخل مایع پارافین و مکث برای چند ثانیه
_ انجام مراحل ۳ و ۴ حدود پنج تا هشت مرتبه
_ پوشاندن پارافین روی دستها توسط نایلون و سپس دستکش حوله ای به مدت ۳۰ دقیقه
_ برداشتن پارافین منجمد شده از روی دستها
_ ماساژ دستها توسط روغن های گیاهی
پارافین تراپی پا چگونه انجام میشود :
پارافین تراپی پا تقریباً مشابه پارافین تراپی دست انجام می گیرد. در این تکنیک نیز لازم است پاها حدود چند مرتبه به طور کامل داخل پارافین مایع فرو برده شده و پس از چند ثانیه خارج شوند.
شست و شوی پاها و ماساژ آنها قبل از پارافین تراپی از نکاتی که همواره باید رعایت شود. علاوه بر این، پاها لازم است بعد از پارافین تراپی ماساژ داده شوند تا تاثیر دوچندانی از این تکنیک حاصل شود. پوشش پاها با استفاده از نایلون و حوله حین پارافین تراپی، موجب گرمادهی و آبرسانی بیشتر به پاها می شود.
نکاتی مهم برای انجام پارافین تراپی :
پارافین تراپی تکنیکی است که باید با دقت و توجه کافی انجام گیرد. از همین رو بهتر است نکاتی در مورد پارافین تراپی ذکر شوند که اهمیت ویژه ای دارند. لازم به ذکر است که در صورت انجام پارافین تراپی در خانه، توجه به این نکات بیشتر و بیشتر می شود.
_ در پارافین تراپی بهتر است از پارافین بهداشتی، معتبر و یکبار مصرف استفاده شود. پارافین مناسب برای پارافین تراپی را میتوان از مراکز معتبر از جمله داروخانه ها تهیه کرد.
_ توجه به دمای پارافین ذوب شده برای شروع کار بسیار مهم است. دمای بالای پارافین موجب سوختگی و دمای پایین موجب عدم اثرگذاری آن خواهد شد. درصورتیکه ذوب کردن پارافین توسط دستگاه انجام می گیرد، دمای ۵۰ درجه سانتیگراد دمای مناسبی خواهد بود.
_ ماساژ پوست قبل از پارافین تراپی، موجب برداشته شدن راحت تر پارافین از روی پوست پس از اتمام کار خواهد شد. ماساژ پوست بعد از پارافین تراپی نیز جهت حفظ رطوبت و لطافت پوست به کار برده می شود. استفاده از روغن های گیاهی یا کرم مرطوب کننده در حین ماساژ بسیار ضروری است.
جهت آموزش پارافین تراپی و دریافت مدرک معتبر، روی مشاهده متخصص زیبایی کلیک کنید.آخرین ویرایش : 1400/09/19
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید