پرسینگ ناف
پیرسینگ ناف :
افرادی که اهمیت زیبایی به جذابیت و زیبایی اندام خود میدهند، قطعاً با تکنیک پیرسینگ آشنا هستند. پیرسینگ یا سوراخ کاری بدن عملی کاملاً سلیقه ای بوده و هر کسی با توجه به علاقه خود میتواند آن را در نقطه خاصی از بدن خود اجرا کند. با ما همراه باشید تا در این مقاله با بایدها و نبایدهای پیرسینگ ناف آشنا شوید.
پیرسینگ ناف چیست :
به طور کلی پیرسینگ به معنای سوراخ کردن قسمت مشخصی از بدن جهت آویختن اشیای زینتی از آن است. پیرسینگ را میتوان در قسمت های مختلف بدن از جمله ناف اجرا کرد. در پیرسینگ ناف، سوراخی در لبه بالایی ناف ایجاد شده و جواهری در این سوراخ قرار می گیرد. این عمل که هدف از آن افزایش جذابیت و آراستگی بدن است، در سراسر جهان به طور رایج انجام می گیرد.
پیرسینگ ناف نشانه چیست :
پیرسینگ ناف اقدام جدیدی نبوده و دارای سابقه ای طولانی است. البته امروزه پیرسینگ ناف به عنوان یک عمل زیبایی شناخته می شود. اما این عمل در سالهای بسیار دور در بین بانوان رواج داشته و معمولاً با دیدگاه خاصی انجام می شد.
طبق باورهای برخی آیین، پیرسینگ ناف به عنوان یک دروازه بان برای بدن محسوب می شود. دروازه بانی که حافظ انرژی های مثبت درون بدن بوده و از ورود انرژی های منفی به بدن پیشگیری می کند.
پیرسینگ ناف درد دارد؟ :
بسیاری از افراد سوال می کنند که آیا پیرسینگ ناف با درد همراه است یا نه. بدیهی است که سوراخ کردن ناحیه ناف با درد همراه باشد. البته شدت این درد می تواند توسط پماد یا محلول بی حس کننده کمتر شود. علاوه بر این، دوره نقاهت پس از پیرسینگ ناف نیز ممکن است کمی دردناک باشد. بدین ترتیب، افرادی که قصد انجام پیرسینگ ناف را دارند، بهتر است آستانه درد تقریباً بالایی داشته باشند.
عوارض پیرسینگ ناف :
پیرسینگ ناف عملی که پس از انجام، برخی عوارض را به همراه خواهد داشت. بروز اینگونه عوارض پس از پیرسینگ ناف کاملاً طبیعی بوده و برای رفع سریع تر، نیاز به مراقبت دارند.
_ التهاب و قرمزی پوست
_ احساس درد و ناراحتی
_ عفونت ناحیه پیرسینگ
_ سوزش و خارش پوست
عکس عفونت پیرسینگ ناف را در زیر ببینید :
دقت داشته باشید که شکل عفونت بعد از پیرسینگ ناف همیشه یک شکل نیست و می تواند به شکل های دیگر نیز باشد ما عکسی را قرار داده ایم که زیاد موجب ناراحتی کسی نشود.
آیا پیرسینگ ناف ضرر دارد :
در مورد مضر بودن پیرسینگ ناف نمی توان نظری قطعی و حتمی ارائه داد. پیرسینگ ناف با تمام زیبایی ها و جذابیت هایی که برای بدن دارد، گاهی ممکن است خطراتی جبران ناشدنی نیز به همراه داشته باشد.
البته درصد بروز این خطرات بسیار کم بوده و در صورتی اتفاق می افتند که پیرسینگ ناف در محیطی غیر استریل و در ناحیه اشتباه از ناف انجام شود. از جمله خطرات پیرسینگ ناف که میتوان به آنها اشاره کرد عبارتند است:
_ بروز عفونت های جدی و باکتریایی
_ دچار شدن به خونریزی های شدید
_ درگیری با مشکلات عصبی
_ باقی ماندن همیشگی اثرات زخم
مراقبت های بعد از پیرسینگ ناف :
ناحیه پیرسینگ ناف برای اینکه با سرعت بیشتری بهبود یافته و بازسازی شود، نیاز به مراقبت دارد. رعایت این مراقبت ها بسیار ضروری بوده و عدم توجه به آن ها ممکن است عوارض جبران نشدنی به همراه داشته باشد. از جمله مراقبت های بعد از پیرسینگ ناف عبارتند از:
_ پرهیز از دستکاری ناحیه پیرسینگ و جواهر پیرسینگ
_ پرهیز از درآوردن جواهر پیرسینگ
_ خودداری از قرار گرفتن ناحیه پیرسینگ در معرض آلودگی
_ جلوگیری از برخورد ناحیه پیرسینگ با نور آفتاب
_ استفاده از لباس های تمیز
_ پرهیز از پوشیدن لباس تنگ
_ خودداری از رفتن به استخر و سونا
_ پرهیز از مصرف موضعی پماد یا سایر داروها به صورت خودسرانه
_ ضدعفونی مرتب محل پیرسینگ توسط پنبه و الکل یا آب نمک
_ استفاده از پانسمان محافظ در محل پیرسینگ هنگام انجام فعالیت های پر تحرک
روش های انجام پیرسینگ ناف :
پیرسینگ ناف با دستگاه مخصوصی انجام می گیرد که دارای پیشرفته ترین متد است. دستگاه پیرسینگ طوری طراحی شده است که با یک حرکت، نقطه مورد نظر را سوراخ کرده و جواهر را در آن قرار می دهد.
امروزه انجام پیرسینگ ناف با آنژیوکت نیز از رواج بسیاری برخوردار است. آنژیوکت وسیله ای است که قابلیت ورود به نواحی مختلف بدن را دارد. آنژیوکت لوله ای منعطف بوده و با توجه به سر سوزن در اندازه های مختلفی تولید می شود. از این وسیله می توان برای انجام پیرسینگ ناف استفاده کرد.
انتخاب جواهر پیرسینگ ناف :
یکی از نکاتی که توجه به آن برای انجام پرسینگ ناف بسیار حائز اهمیت است، انتخاب جواهر پیرسینگ است. برای انتخاب جواهر پیرسینگ ناف دو معیار مهم را باید در نظر گرفت:
اندازه جواهر پیرسینگ :
جواهر پیرسینگی که انتخاب می شود بهتر است اندازه ای نرمال و متوسط داشته باشد. نازکی یا بزرگی بیش از حد این جواهر هر دو دردسرساز خواهند بود.
جنس جواهر پیرسینگ :
انتخاب یک پیرسینگ ناف ضد حساسیت موجب پیشگیری از بروز آلرژی و واکنش بدن نسبت به جواهر خواهد شد. معمولاً پیرسینگ هایی که از جنس طلا، نقره، استیل یا تیتانیوم باشند، انتخاب بهتری محسوب می شوند.
چگونه پیرسینگ ناف را عوض کنیم :
تعویض پیرسینگ ناف تنها در صورتی امکان پذیر است که زخم و التهاب اولیه آن کاملاً ترمیم شده باشد. عوض کردن پیرسینگ ناف نیز باید با دقت و با حوصله کافی انجام شود.
1- در مرحله اول محل پیرسینگ را باید کاملاً ضدعفونی کرد. در ضدعفونی محل پرسینگ میتوان از محلول آب نمک استفاده شود. همچنین ضدعفونی محل پیرسینگ باید با دستان تمیز و شسته شده انجام شود.
2- در مرحله دوم لازم است بلد باشیم که چگونه پیرسینگ ناف را دربیاوریم. برای در آوردن پیرسینگ، ابتدا مهره آن جدا شده و سپس جواهر پیرسینگ به آرامی از محل پیرسینگ خارج میشود.
3- پس از اینکه جواهر پیرسینگ خارج شد، بهتر است ناحیه پیرسینگ را با محلول آب نمک ضدعفونی کرد.
4- در این مرحله نوبت به جایگذاری پیرسینگ جدید می رسد. پیرسینگ جدید باید بدون فشار و به آرامی در سوراخ ناف قرار گیرد. البته قبل از قرار دادن پیرسینگ ناف، لازم است جواهر جدید نیز ضد عفونی شود.
5- پس از قرار دادن جواهر پیرسینگ در ناحیه مورد نظر، بهتر است یک بار دیگر محل پیرسینگ را ضدعفونی کرد.
بهبودی کامل پس از پیرسینگ ناف چه زمانی حاصل خواهد شد :
طول دوره نقاهت بعد از انجام پیرسینگ ناف در هر فردی متفاوت است. اما به طور میانگین، جای پیرسینگ ناف برای رسیدن به بهبودی کامل، حدوداً به ۳ تا ۷ ماه زمان نیاز دارد. در این دوره ضروری است که مراقبت های لازم به کار گرفته شود.
از بین بردن جای پیرسینگ ناف :
گاهی ممکن است فردی از انجام پیرسینگ ناف پشیمان شده و مایل به حذف آن از روی بدن خود باشد. تصمیم به حذف پیرسینگ ناف می تواند ناشی از عدم رضایت و یا شرایط خاص دیگر اتخاذ شود. حذف یا از بین بردن جای پیرسینگ ناف بستگی به این دارد که فرد در چه مرحله ای از پیرسینگ قرار دارد:
_ در صورتی که جای پیرسینگ ناف هنوز تازه و در مراحل ابتدایی باشد، از بین رفتن اثرات آن راحت تر خواهد بود. در این حالت کافیست پیرسینگ از محل خود خارج شده و زخم باقی مانده با استفاده از پمادهای موضعی ترمیم شود. البته لازم است این پماد توسط پزشک تجویز شود تا مصرف خودسرانه موجب بروز عوارض جدید نشود.
_ اگر پیرسینگ ناف قدیمی بوده و سوراخ حاصل از آن کاملاً ترمیم شده باشد، از بین رفتن جای پیرسینگ به طور کامل امکان پذیر نخواهد بود. البته در اینگونه شرایط می توان از تجویزات پزشکی استفاده کرد. اما به هر حال، از این راهکارها نباید انتظار نتیجه صددرصدی داشت.آخرین ویرایش : 1400/10/04
لطفا جهت ثبت نظر وارد سایت شوید